Pedagojik Formasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı itibariyle lisans öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan pedagojik formasyon eğitimine yönelik bilgilendirme toplantısı, 26 Eylül 2023 tarihinde Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kemal Aydın ve birim akademik personeli Öğr. Gör. Servet Ebrar BAYRAM tarafından  İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Pedagojik formasyon eğitimine dair bilgilendirme toplantısına; Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih TOPHAN, ilgili akademik birimlerin pedagojik formasyondan sorumlu dekan/dekan yardımcıları, pedagojik formasyon koordinatörleri, öğretmenlik uygulaması dersi koordinatörleri ve formasyon dersleri verecek öğretim elemanları katılmıştır.

Toplantıda; pedagojik formasyon eğitiminin genel yapısından ve planlanan sürecine, dikkat edilmesi gerekilen hususlara, koordinasyonun nasıl sağlanacağına, olası sorunların nasıl çözüleceğine ilişkin bilgilendirme gerçekleştirilmiştir.